English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του - στην Αμερική οι εξετάσεις

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται διασωληνωμένος για ακόμη ένα 24ωρο ο Τόμας Πρωτόπαπας, ενώ οι γιατροί για πρώτη φορά ελπίζουν με τη σειρά τους σε ένα θαύμα. Από την πλευρά της, η οικογένεια του Τόμας δεν αποκλείει να τον μεταφέρει άμεσα στην Αμερική.
Μπορεί μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ (18/03) η κατάσταση του 26χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την επόμενη μέρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και παραμένουν μέχρι και σήμερα. Από την Τρίτη το απόγευμα (19/03) κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί, με τους γιατρούς του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται, να μην είναι πλέον τόσο αισιόδοξοι.
"Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα", είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα.
Την Τετάρτη, ο Τόμας δεν υποβλήθηκε σε καμία εξέταση και τον άφησαν διασωληνωμένο στην Εντατική, καθώς ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά για την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου αποφάσισε να στείλει στην Αμερική τις εξετάσεις τις οποίες έκανε, προκειμένου να τις δουν γιατροί με τους οποίους έχουν ήδη συνομιλήσει. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Τόμας μπορεί να μετακινηθεί, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας.
Συνεχίζονται οι έρευνες
Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου συνεχίζονται από την τροχαία. "Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω", δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.
Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media
Κατά δεκάδες έρχονται τα μηνύματα συμπαράστασης στον νεαρό ηθοποιό, με κυρίαρχη την ελπίδα για ένα θαύμα. Εκτός από τα μηνύματα στο twitter, πολλά είναι και τα μηνύματα στοργής που ανεβάζουν φίλοι και θαυμαστές του στο facebook.
"Προσευχόμαστε για τη ζωή σου σε στηρίζουμε θα αντέξεις είσαι γενναίος και δυνατός" , είναι ένα από τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν την τελευταία ώρα στη σχετική σελίδα του ηθοποιού στο facebook, ενώ πολλοί είναι αυτοί που του εύχονται να ξυπνήσει και να θυμάται όλο αυτό που έζησε σαν μια κακή περιπέτεια, από την οποία όμως βγήκε πιο δυνατός.
Πηγές: Εφημερίδα Espresso, Δελτίο Ειδήσεων του Star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: