English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τι είχε Προβλέψει ο Νοστράδαμος για το 2016; 10 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του Νοστράδαμου! video

Σύμφωνα με Νοστράδαμο, ένας από τους μεγαλύτερους «προφήτες», που γνώρισε πότε ο πλανήτης , αυτές είναι οι 10 προφητείες που πρόκειται να συμβούν το 2016 η έχουν συμβεί. Μύθος ή πραγματικότητα; Εσείς αποφασίζεται.
Ο Γάλλος γιατρός και αστρολόγος, Michel de Notre Dame, ιστορικά γνωστός ως Νοστράδαμος, θεωρείται από πολλούς οτι έχει κάνει τις πιο ακριβείς προφήτες στην ιστορία. Στο βιβλίο του «Η Προφητείες», γράφει περισσότερες από χίλιες Προφητείες, στίχους των τεσσάρων γραμμών που ονομάζονται "τετράστιχα", στίχους που φαίνεται να προβλέπουν το μέλλον.Και παραμένει ένα μυστήριο η πηγή των οραμάτων του και η ικανότητά του, να προβλέπει το μέλλον με τόση ακρίβεια.
Παρακάτω έχουμε 10 από τις προβλέψεις του για το 2016 και μετα, το αν βγει αληθινός Θα δούμε… 10. Παγκόσμιος πόλεμος III
Ένας πόλεμος θα ξεκινήσει ανάμεσα σε δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει για μια περίοδο 27 ετών. Η στιγμή της μεγάλης βίας θα συμπέσει με την εμφάνιση ενός κομήτη στον ουρανό. Πυρηνική μάχη και φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν τον πλανήτη μας, όταν ένα γιγαντιαίος πλανήτης πλησιάζει τη Γη.
9.Η έκρηξη του Βεζούβιου
Πιστεύεται ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει μια μεγάλη έκρηξη ηφαιστείου. Η χειρότερη έκρηξη του ηφαιστείου Βεζούβιου στην ιστορία θα έρθει και θα συνοδεύεται από σεισμούς που θα ταρακουνούν τη Γη κάθε πέντε λεπτά, σκοτώνοντας μεταξύ απο 6 έως 16 χιλιάδες άτομα.
8.Ο μεγαλύτερος Σεισμός που έχει γίνει πότε!
Ο μεγαλύτερος σεισμός στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών θα συμβεί, ειδικά θα επηρεάζει τη δυτική περιοχή της χώρας, η δόνηση του θα γίνει αισθητή σε όλο τον κόσμο.
7. Έλεγχος μητρότητας
Όσοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά θα πρέπει να πάρουν άδειες, και δεν θα μπορούν να κάνουν όσα θέλουν,(ΥΓ,στα σχεδία των Εβραίων ✡)
6.Η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας
"Οι πλούσιοι θα πεθάνουν πολλές φορές".
5.Οι άνθρωποι θα ζουν περισσότερο από 200 χρόνια!
Οι πρόοδοι στην ιατρική θα παρατείνουν τη μέση διάρκεια ζωής των ανθρώπων σε 200 χρόνια;.
4. Ραδιενέργεια που θα κάψει τον πλανήτη
"Θα κανουν τα δάση, ο ουρανός θα ανοίξει, τα χωράφια θα καούν από τη θερμότητα," γράφει ο μάντης . Αυτή είναι μια προειδοποίηση ότι η καταστροφή των τροπικών δασών θα οδηγήσει σε μια τρύπα στο στρώμα του όζοντος, με την έκθεση της Γης στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία;
φόροι 3.Όλα θα καταργηθούν στο δυτικό κόσμο
Μια μεγάλη εξέγερση θα βάλει τέλος σε κάθε φορολογία για πάντα. Ο μάντης γράφει:"Οι άνθρωποι αρνούνται να πληρώσουν το φόρο στο βασιλιά" Την ημέρα εκείνη, πολλοί θα γιορτάσουν την ελευθερία σε μια χώρα που οι φόροι θα καταργηθούν.
2. Άνθρωποι θα μιλούν με ζώα
"Οι Χοίροι θα γίνουν αδέλφια με τον άνθρωπο", έγραψε ο προφήτης, σε ένα κείμενο που ορισμένοι συνδέουν με τις επιστημονικές προόδους, που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να μιλούν με τα κατοικίδια ζώα τους.
1.Οι γλωσσικές διαφορές θα εξαφανιστούν
"Μετά την εφεύρεση ενός νέου κινητήρα, ο κόσμος θα είναι όπως στις ημέρες πριν την Βαβέλ". Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες, αυτός ο νέος "κινητήρας" θα μπορούσε να εννοεί τους υπολογιστές, και σύμφωνα με τον προφήτη, αυτό θα σημάνει το τέλος για πολλά έθνη.©➠ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ


2 σχόλια:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: