English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ: «Όχι στον εκφοβισμό»: Το τραγούδι μαθητών Δημοτικού που κατακεραυνώνει το bullying

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε λάβει μέρος και είχε κερδίσει την πρώτη θέση σε πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό με θέμα το bullying τον Δεκέμβριο του 2014...



«Όχι στον εκφοβισμό»: Το τραγούδι μαθητών Δημοτικού που κατακεραυνώνει το bullying
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα τραγούδι μαθητών Δημοτικού κατά του σχολικού εκφοβισμού. Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε λάβει μέρος και είχε κερδίσει την πρώτη θέση σε πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό με θέμα το bullying τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά ήρθε στην επικαιρότητα λόγω της τραγικής ιστορίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Το τραγούδι ερμηνεύει η ομάδα E.S.M.A. των μαθητών της Ε' τάξης του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης, την οποία αποτελούσαν οι μαθητές /τριες Μιχάλης Ελευθεριάδης, Αντώνης Φιλιππίδης, Στέλα Ντούσι, Έλντα Φιζμάνι μαζί με τη δασκάλα της Πληροφορικής κα Ελένη Δελημπέη και τη δασκάλα των Αγγλικών κα Ζωή Μαλιβίτση, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 3 λεπτών με τίτλο: «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ».


Τους στίχους του ομώνυμου τραγουδιού έγραψε η κα Ζωή Μαλιβίτση ενώ την τεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία είχε η κα Ελένη Δελημπέη.



Συμμετείχαν στο βίντεο εκτός από τους 4 προαναφερθέντες μαθητές/τριες και οι: Βλαδίμηρος Ευθυμιάδης, Αναστασία Ζαφειρίδου, Αλέξανδρος Παροτσίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Σουλμέτα, Νίκος Κυπριανίδης και οι δάσκαλοι Χαρά Μπελίδου, Κώστας Πασχαλόπουλος και Σάββας Αντωνιάδης.

ΠΗΓΗ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: