English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη μικρή Άννυ συνέβη αυτό που όλοι φοβόμασταν αλλά κανείς δεν έχει αποκαλύψει! Την σκότωσαν για να...

Το ενδεχόμενο η τετράχρονη Άννυ να έχει πέσει ακόμη και θύμα κυκλώματος εμπορίας οργάνων ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες, η 10η τακτική ανακρίτρια, μετά από τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε στις απολογίες του ο 27χρονος παιδοκτόνος αλλά και την ανώνυμη επιστολή που έφτασε στο γραφείο της


και στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.
Η ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες του antenna.gr, επεκτείνει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση, εστιάζοντας και στο αν ο 27χρονος μετέφερε κάτι όταν ταξίδεψε στη Βουλγαρία ή αν - όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες - έστειλε κάποιο δέμα με το λεωφορείο.
Ο πατέρας της μικρής στη συμπληρωματική του απολογία αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται για τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο φέρεται να εξαφάνισε τη σορό της 4χρονης ενώ στην υπόθεση εμπλέκει και τον φίλο του Νικολάι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρισκόταν στο σπίτι όταν βρήκε νεκρό τον παιδί, όπως ισχυρίστηκε, και συμμετείχε σε όσα έγιναν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη του.
Μετά την αλλαγή στάσης, ως προς τον ρόλο του φίλου του, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.
Ο συνήγορος του 27χρονου Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία τα οποία δεν «δένουν» με όσα του αποδίδονται για το θέμα της ανθρωποκτονίας.
Σε ο,τι αφορά τα σενάρια που προέκυψαν μετά την ανώνυμη επιστολή ο κ. Χρυσικάκης υποστήριξε ότι υπάρχουν κενά και αμφοβολίες.
Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την 4χρονη Άννυ με τον πατέρα της να περπατούν στο πεζοδρόμιο της Μιχαήλ Βόδα έρχεται στο φως της δημοσιότητας και εικάζεται ότι είναι η τελευταία βόλτα της μικρής.
Το βίντεο δείχνει τον 27χρονο παιδοκτόνο μαζί με την κόρη του, λίγες ημέρες πριν το φρικιαστικό έγκλημα, να μπαίνουν σε ένα μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: