English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Βγήκε το δεύτερο trailer των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και τον Κώδικα Ντα Βίντσι! Και δικαίως, αφού καταφέρνει να καθηλώσει τον αναγνώστη, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να διαβάσει και τα τρία βιβλία.
Η ερωτική ιστορία της E. J. James κατάφερε να κάνει την διαφορά. Ο Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ μπόρεσαν να κερδίσουν το κοινό, που αναμένει με μεγάλη αγωνία να δει στην μεγάλη οθόνη όλα όσα έπλασε στο μυαλό του διαβάζοντας τα βιβλία. 
Το πρώτο trailer της ταινίας “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” βγήκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, στις 24 Ιουλίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις τριάντα πέντε εκατομμύρια προβολές!
Εχθές η Universal Pictures κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer της τριλογίας, που όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αφού μοιάζει πολύ με το πρώτο και οι νέες σκηνές που μπορούμε να δούμε δεν είναι πολλές. 
Επίσης, δεν αλλάζει κάτι και στο μουσικό κομμάτι, αφού ακούμε ξανά τη φωνή της Beyonce, όμως αυτή τη φορά στο “Haunted”. 
Μπορεί να απομένουν τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα των Πενήντα Αποχρώσεων, που θα γίνει την Ημέρα των Ερωτευμένων (14/2), αλλά ήδη όλοι μιλούν για την πολυαναμενόμενη ταινία. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: