English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Νέο trailer για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Ένα ακόμη σύντομης διάρκειας τρέιλερ έρχεται για να αναστατώσει τους φανατικούς των 50 Αποχρώσεων, ένα μόλις μήνα πριν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Βρισκόμαστε ένα μήνα πιο κοντά στην ημέρα που οι κινηματογραφικές αίθουσες θα πλημμυρίσουν με όσους αποφασίσουν να περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συντροφιά με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, την Ντακότα Τζόνσον και τον Τζέιμι Ντόρναν.
Κι ενώ κάποιοι περιμένουν εναγωνίως την πολυαναμενόμενη αυτή έξοδο, την Κυριακή που μας πέρασε, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τρέιλερ που εξάπτει τη φαντασία. Το τρέιλερ προβλήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες και το κοινό είχε την ευκαιρία να δει κάποιες νέες σκηνές από την ταινία που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.
Με το γνώριμο ύφος, όπως και στα προηγούμενα τρέιλερ, με τον ερωτισμό να είναι διάχυτος σε κάθε σκηνή και με τους πρωταγωνιστές να μας πείθουν ότι «το γλυκό έδεσε», το τρέιλερ αφενός παρουσιάζει το ερωτικό δωμάτιο αφετέρου προχωράει ένα βήμα παραπέρα με σκηνές από τη γνωριμία της Αναστάζια με τους γονείς του ημίγυμνου Τζέμι Ντόρναν.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά και πολύ αμφιβάλλουμε αν διαβάσατε τις παραπάνω γραμμές ή απλά τρέξατε στο βίντεο, ας πάρουμε μία ακόμα γεύση από το τι πρόκειται να δούμε.
Κορίτσια… συγκρατηθείτε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: