English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

10 σκηνές σεξ που θα θέλαμε να ζήσουμε

1. Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, στο Ημερολόγιο Τα είπαμε και στο τεύχος Μαρτίου, αλλά θα τα ξαναπούμε: Ράιαν Γκόσλινγκ ('nough said). Συγκλονιστική Ρέιτσελ Μακάνταμς. Βροχή. Καταπιεσμένο πάθος χρόνων. Σήκωμα στα χέρια και κόλλημα στον τοίχο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, αλήθεια. 



2. Τζέιμς ΜακΑβόι και Κίρα  Νάιτλι, στο Η Εξιλέωση 
Θα πούμε την αλήθεια: Δεν θυμόμαστε πολλά από τη συγκεκριμένη ταινία. Θυμόμαστε όμως το πράσινο φόρεμα της Κίρα και ΤΗ σκηνή στη βιβλιοθήκη #hawt



3. Ολιβιέ Μαρτίνεζ και Νταϊάν Λέιν, στο Η ΆπιστηΔύσκολο να διαλέξεις σκηνή από αυτή την ταινία - έχει και μπόλικες - αλλά θα ψηφίσουμε εκείνη στο διάδρομο. Γενικά, ρισπέκτ τόσο στον Ολιβιέ όσο και στην Νταϊάν. 



4. Σκάρλετ Γιόχανσον και Τζόναθαν Ρις Μάιερς, στο Match Point
Άλλο ένα παράνομο ζευγάρι, άλλη μια σκηνή με έντονο το στοιχείο της βροχής (και το wet shirt της Σκάρλετ).  Μόνο που εδώ πρωταγωνιστεί και η φύση καθώς το  σχετικό grabbing γίνεται σε ένα χωράφι!


5. Κριστίν Σκοτ Τόμας και Ρέιφ Φάινς, στο Ο Άγγλος ΑσθενήςΓια τον Ρέιφ Φάινς στη συγκεκριμένη ταινία που είναι από τους πιο σέξι άντρες που περπάτησαν ποτέ σε αυτό τον πλανήτη, για τη στιγμή που της φιλάει το λακάκι στο λαιμό, για τον κόσμο που σιγοτραγουδάει έξω από το παράθυρο. Τι έρωτας κι αυτός. 


6. Γκουίνεθ Πάλτροου και Ίθαν Χοκ, στο Μεγάλες Προσδοκίες 
Εκείνος είναι παραδομένος στον έρωτά του για εκείνη. Εκείνη, γνωρίζοντας ότι τον κάνει ό,τι θέλει, τον προκαλεί να την χαϊδέψει κάτω από τη φούστα της. Αν και εδώ δεν υπάρχει actual sex, η σκηνή παραμένει επική. 


7. Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λέα Σεϊντού, στο Η Ζωή της Αντέλ Κάποιοι μίλησαν για φοβερά ρεαλιστικές σκηνές, άλλοι για περιττή πρόκληση. Αυτό που είδαμε εμείς στη μεγάλη οθόνη είναι όλα όσα συμβαίνουν όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται γυμνοί και θέλουν να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον. 


8. Λιβ Τάιλερ και Ρομπέρτο Ζιμπέτι, στο Κλεμμένη ομορφιά Η Λιβ Τάιλερ γεμίζει την οθόνη με τη σέξι αθωότητα των 19 της χρόνων καθώς παρακολουθούμε την πρώτη φορά της Λούσι, καλοκαίρι, σε έναν αμπελώνα της Τοσκάνης με τον Νίκολο. 


9. Μάγκι Γκίλενχαλ και Τζέιμς Σπέντερ, στο Η γραμματέας Και για τη γραμματέα τα είπαμε στο τεύχος Μαρτίου, αλλά θα τα ξαναπούμε: εδώ παίζουμε σε πιο κίνκ κόνσεπτ, με το σχετικό spanking και τη Μάγκι να ακουμπάει τους αγκώνες πάνω στο γραφείο του αφεντικού της για να τιμωρηθεί. 


10. Last but certainly not least: Κάρε Ότις και Μίκι Ρουρκ, στο Άγρια Ορχιδέα 
Κυρίως για τις φήμες ότι σε μία από τις πιο ερωτικές σκηνές που γυρίστηκαν ποτέ στο σινεμά, το σεξ ήταν κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ ο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: