English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το chat στο Facebook αποκλειστικά από το messenger

Γνωστό για τις ξαφνικές αλλαγές στην λειτουργικότητά του, το Facebook μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις και ο ιδρυτής του Mark Zuckerberg έχει αποδείξει ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η συγκατάθεση των χρηστών...
Αυτή τη φορά το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο προχωρά σε μία αλλαγή σχετικά με το chatchat και τις φορητές συσκευές, αφού υποχρεώνει πλέον τους χρήστες να συνομιλούν αποκλειστικά μόνο μέσωμέσω messenger.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, θα σταματήσει σε διάστημα δύο εβδομάδων να υποστηρίζει την λειτουργία του chat για κινητά με λογισμικόλογισμικό Android και iOS.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι καθαρά προωθητική και να ενισχύει την δημοτικότητα της εφαρμογής, καθώς πλέον οι χρήστες υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν και τις δύο εφαρμογέςεφαρμογές, αντίθετα με ο,τι γίνεται μέχρι σήμερα.

Ωστόσο ήδηήδη από την περασμένη Τετάρτη πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενημερωθεί για την αλλαγή, κυρίως σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ όσοι έχουν low end smartphonesmartphone δεν πρόκειται να επηρεαστούν, αφού δεν υποστηρίζεται η εφαρμογήεφαρμογή.

Οι περισσότερες δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες η εφαρμογή Messenger υπολογίζεται να προσεγγίσει πλήθος χρηστών, καθώς είναι πολύ πιο γρήγορη στην επικοινωνία και αξιόπιστη, εάν επιθυμούν να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: