English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Σοκ-βόμβα: Συγκλονιστικό παιχνίδι ζωής: Η πασίγνωστη ηθοποιός και ο λαϊκός τραγουδιστής, ανακάλυψαν 30 χρόνια μετά οτί είναι ετερόθαλη αδέρφια! Με αποδείξεις και ονόματα

Έπρεπε να περάσουν 30 χρόνια, για να αποκαλύψει στον τραγουδιστή η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει, το καλά κρυμμένο μυστικό. Ότι ο βιολογικός του πατέρας δεν είναι αυτός που τον μεγάλωσε, αλλά ο πατέρας της γνωστής ηθοποιού....

Είναι ένα από τα σκληρά παιχνίδια της μοίρας. Μια ανθρώπινη ιστορία που στο άκουσμά της ανατριχιάζεις. Τι και αν οι πρωταγωνιστές είναι δυο πολύ λαμπερά πρόσωπα της Ελληνικής showbiz. Για πολλά χρόνια ο ένας γνώριζε καλλιτεχνικά την ύπαρξη του άλλου, αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν τους δεσμούς αίματος που τους ενώνουν... Η αλήθεια είναι πως μοιάζουν πολύ εξωτερικά! Έχουν τα ίδια καταγάλανα σχιστά μάτια, παρεμφερή γωνίες προσώπου, αλλά κανενός δεν θα μπορούσε να πάει το μυαλό του, ότι αυτοί οι δυο, που δεν γνωρίζονται, είναι αδέρφια...

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στον ίδιο χώρο μαζί τους. Το δημοσιογραφικό μου ένστικτο, κάτι μου έλεγε, για την σχέση τους, και πολλές φορές αναρωτήθηκα πότε έγιναν τόσο κολλητοί, πως είναι τόσο τρυφερή ο ένας με τον άλλον. Που να πάει το μυαλό μου;

Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει... και στο άκουσμα της, δεν μπορείς να μην ανατριχιάσεις. Η ιστορία που τα δύο αδέρφια, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, ανακάλυψαν την αλήθεια, το καλά κρυμμένο μυστικό που πλανήθηκε στον χρόνο, συγκλονίζει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το θάνατο της μητέρας του τραγουδιστή. Θέλησε να φύγει από την ζωή έχοντας του πει την αλήθεια. Το «βάρος» που κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Ένα μυστικό που το γνώριζαν μόνο εκείνη και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, που δυστυχώς δεν μπορούσαν να είναι μαζί εκείνη την περίοδο.

Λίγο πριν πεθάνει λοιπόν, του αποκάλυψε όλη τη αλήθεια για τον αληθινό του πατέρα... που ήταν και πατέρας της πασίγνωστης ηθοποιού!

Το σοκ ήταν μεγάλο για τον τραγουδιστή. Από την μια μάθαινε ότι ο πατέρας που τον μεγάλωσε δεν ήταν ο κανονικός ενώ ανακάλυπτε ξαφνικά πως αδερφή του είναι η πασίγνωστη ηθοποιός.

Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται... αποκαλύπτοντας πως η Νένα Χρονοπούλου και ο Στάθης Ξένος (τα επίθετά τους είναι καλλιτεχνικά και μόνο) είναι ΑΔΕΡΦΙΑ, από διαφορετικές μάνες, αλλά ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.

Από εκείνη την ημέρα, πριν από εφτά χρόνια που το έμαθαν, είναι αχώριστοι. Στήριγμα ο ένας του άλλου. Δεν κρύβουν ότι είναι αδέρφια από τους φίλους του. Δεν το έχουν διατυμπανίσει όμως ποτέ. Δεν έχουν πρόβλημα να αποκαλυφτεί η αλήθεια και δημόσια. Ο Στάθης Ξένος ήταν παρόν και στην επέτειο του γάμου της με τον Τάσο Μητρόπουλου που μαζί με το Λευτέρη Πανταζή τραγούδησαν στο μαγαζί που διατηρούσε τότε το ζευγάρι στο Κορυδαλλό. Ο γιος της τον αποκαλεί θείο. Το σπίτι του Στάθη είναι γεμάτο από φωτογραφίες της Νένας. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και η είδηση ότι η Νένα Χρονοπούλου γράφει τραγούδια για τον Στάθη... Όσοι έχουν ακούσει τα τραγούδια και έχουν διαβάσει τους στίχους της ηθοποιού, αποθεώνουν το στιχουργικό της ταλέντο. Κανείς δεν γνώριζε όμως τότε γιατί ο τραγουδιστής έγινε η έμπνευσή της. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ!

soknews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: