English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Trailer Night: Το Καταραμένο Άσμα επιστρέφει, αλλά θα φέρει μαζί του μια βιβλική καταστροφή

Μια ταινία που έφτασε μέχρι την απαγόρευση (Εvil Dead), η "επικίνδυνη" επιστροφή ενός παραμυθιού (Jack the Giant Slayer), μια αληθινή ιστορία για μια από τις μεγαλύτερες βιβλικές καταστροφές (The Impossible) και μια επική ταινία κινουμένων σχεδίων (Epic). Τα trailers έφτασαν για να μας δώσουν μια γεύση από τις νέες κυκλοφορίες.
Και ενώ τα κινηματογραφικά πλατό ετοιμάζουν μεγάλες παραγωγές, δίνουν στο κοινό τους κάτι για να περιμένει.
Εvil Dead (Το καταραμένο άσμα)
Το 1981 ο Sam Raimi άφησε το στίγμα του στον καλτ κινηματογράφο τρόμου, με το Εvil Dead , μια ταινία που έφτασε σε σημείο να απαγορευτεί η προβολή της σε ορισμένες χώρες. Τώρα, ο  Fede Alvarez επειχεί το remake του. Στην ταινία, μια παρέα νεαρών σε μια απομακρυσμένη καλύβα στο δάσος ξυπνάει αιμοδιψείς δαίμονες διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το Βιβλίο των Νεκρών που έτυχε να βρίσκεται εκεί Για την ώρα, έχουμε το teaser.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία. Στις Η.Π.Α. πάντως βγαίνει στις 12/04/2013


The Impossible
Μερικούς μήνες μετά την πρώτη μας επαφή μαζί της, η αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που  επιβίωσε από το καταστροφικό τσουνάμι το 2004 επιστρέφει με ένα 2ο trailer, με την σκηνοθετική υπογραφή του Juan Antonio Bayona. H Μαρία και ο Χένρι ταξιδεύουν με τα παιδιά τους στην Ταϊλάνδη για τα Χριστούγεννα. Όμως, η τεράστια φυσική καταστροφή που πλησιάζει τον τροπικό παράδεισο, αλλά και το χάος που θα επικρατήσει, σίγουρα δεν ήταν στο πρόγραμμά τους.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: 03/01/2013


Jack the Giant Slayer
Ο σκηνοθέτης Bryan Singer, (θα τον έχεις ακούσει σίγουρα για το πρώτο X-Men) υπογράφει την επιστροφή του "Τζακ και η Φασολιά" που διαβάζαμε μικροί. Στην ταινία τώρα, την ώρα που η ειρήνη μεταξύ ανδρών και γιγάντων απειλείται, ένα αγροτόπαιδο θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του: θα αναλάβει μια αποστολή στο βασίλειο των γιγάντων ελπίζοντας στην διάσωση της πριγκίπισσας που έχει απαχθεί.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία. Στις Η.Π.Α. πάντως βγαίνει στις 01/03/2013


Epic (Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους)
Ο σκηνοθέτης Chris Wedge (του πρώτου Ice Age)  επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια επική ταινία: τουλάχιστον αυτό μας υπόσχεται ο τίτλος, οι προηγούμενες δουλειές του και το νέο trailer. Ένα έφηβο κορίτσι  μεταφέρεται μαγικά σε ένα μυστικό παράλληλο σύμπαν, θα συναντήσει μια ομάδα από αστείους και παιχνιδιάρικους χαρακτήρες και θα τους βοηθήσει, έτσι ώστε να σώσει το μυστικό αυτό σύμπαν από τον αφανισμό.
Οι φωνές που θα ακούσεις, γνώριμες:  Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Christoph Waltz, Pitbull, Steven Tyler, Beyoncé.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: : Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία. Στις Η.Π.Α. βγαίνει στις 24/05/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: