English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της βόμβας στο μετρό

Δημοσιοποίησε η αστυνομία φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στον συρμό του μετρό στο Αιγάλεω.

Αναφορικά με τις έρευνες, το σημείο στο οποίο δίνουν μεγαλύτερο βάρος οι αστυνομικοί είναι η εξέταση των καμερών που φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Μια από τις κάμερες που υπάρχουν, πάντως, στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω δεν μπορεί να καταγράψει την κίνηση στον τελευταίο συρμό του μετρό γεγονός που ενισχύσει το σενάριο σύμφωνα με το οποίο οι τρομοκράτες είχαν πραγματοποιήσει το ίδιο δρομολόγιο πολλές φορές και γνώριζαν αυτή την λεπτομέρεια.

ΦΩΤΟ: Ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε στο ΜΕΤΡΟ
Ο εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΙΓΑΛΕΩ και έφτασε στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω την 17:18 ώρα του Σαββάτου 25-2-2012. Ήταν τοποθετημένος εντός της χάρτινης πράσινης σακούλας που απεικονίζεται σε μερικές από τις παραπάνω φωτογραφίες.
Η αστυνομία φαίνεται να έχει καταλήξει σε δύο υπόπτους οι οποίοι ευθύνονται για την μεταφορά του μηχανισμού. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ερευνάται το ενδεχόμενο οι δύο ύποπτοι να χρησιμοποίησαν τις απόκριες (ήταν μασκαρεμένοι) προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα πρόσωπά τους.
Τέλος, να σημειωθεί πως εξετάζεται αν οι δύο άντρες έχουν κάποια σχέση με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
1_3_2012_dimosieusi_aem_2
1_3_2012_dimosieusi_aem_3
1_3_2012_dimosieusi_aem_4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: