English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Γ. Λιάγκας: Οι απόψεις του Σφακιανάκη είναι προκλητικές κι έντονες.

Τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την τηλεοπτική  εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο 51χρονος ερμηνευτής είχε δηλώσει στο Star πως δεν θα πληρώσει το…. “χαράτσι” της ΔΕΗ που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση για το θέμα: «Έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις του Σφακιανάκη. Είναι προκλητικές κι έντονες. Στη βάση αυτών που λέει έχει δίκιο. Αλλά όταν βγαίνει και λέει ότι “εγώ δεν θα πληρώσω τη ΔΕΗ”, εγώ που την πλήρωσα είμαι λίγο μα…ας. Εγώ δέχομαι ότι το μέτρο αυτό είναι άδικο πέρα για πέρα. Και μάλιστα μας είχαν κοροϊδέψει λέγοντάς μας ότι θα ισχύσει μόνο για έναν χρόνο και τώρα το πήγαν μέχρι το 2012 και μετά. Από τη στιγμή όμως που γίνεται, ας βρουν έναν τρόπο για κάποιον που είναι φτωχός να πάει στη ΔΕΗ και να προσφύγει λέγοντας ότι αδυνατεί να το πληρώσει. Και να το εξετάσει μια επιτροπή, για να μην του κόψει το ρεύμα».
Αμέσως μετά, ο 42χρονος παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας: «Αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση: Αν ο Σφακιανάκης δεν πληρώσει τη ΔΕΗ, θα του κόψουν το ρεύμα; Δεν ξέρω, ρωτάω!» είπε και πρόσθεσε: «Από την άλλη, αν ο Σφακιανάκης που σίγουρα έχει να το πληρώσει, βγει και πει ότι δεν θα το πληρώσει δεν είναι λύση. Θεωρώ ότι είναι άδικο!». «Το χρέος της Ελλάδας, αφορά όλους μας. Το ότι είχαμε κακούς κυβερνήτες και μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν, εμείς φταίμε γιατί τους ψηφίσαμε» κατέληξε ο ίδιος.
Τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε πως αν όντως δεν πληρώσει το χαράτσι, θα πρέπει να πάνε σε λίγες μέρες από το σπίτι του να δουν αν έχει ρεύμα ή όχι. Τότε ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Ο Νότης έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Βάρκιζα, το οποίο είναι σαν τον παλάτι της Κνωσού. Με κίονες κόκκινους, φοβερό κι εντυπωσιακό. Εντυπωσιακό εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει, αλλά για τα δικά του δεδομένα είναι ωραίο. Και είναι από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές και πολύ αγαπητός στον κόσμο».


Πηγή:yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: