English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Η Έλενα Παπαρίζου είναι εθισμένη στο...!

Αυθεντική και ειλικρινής, η Ελενα Παπαρίζου δεν έχει αποφύγει σε όλη τη διαδρομή της να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα, τα οποία τις περισσότερες φορές τα μοιράζεται για να λειτουργήσουν ως «μάθημα» για όλους.
Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebbok στον… εθισμό της στο τσιγάρο και τη νικοτίνη, αναρτώντας και μια σχετική φωτογραφία.
Η ανάρτηση της Παπαρίζου για το τσιγάρο
«Η Παπαρίζου με τις τσιγαρούκλες της! Έτσι μου λέει ο παραγωγός μου που τράβηξε τη φωτό στα διαλείμματα απ” τα γυρίσματα του κλιπ. Αρκετοί Fans την σχολίασαν με αγάπη για μένα, λόγω του τσιγάρου και πολύ καλά έκαναν τα παιδιά! Ένας απ” αυτούς στη Μαδρίτη, έγραψε στα Ισπανικά: Μα δεν ξέρεις Έλενα πως το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την Υγεία;
«Φυσικά και το ξέρω! Πολύ καλά, και μακάρι να μην είχα καπνίσει ποτέ στη ζωή μου! Ίσως ακούγεται σα να χάνω μια μάχη, αλλά προς το παρόν δηλώνω αδυναμία να το κόψω. Ειδικά μέσα στο καλοκαίρι… Προς το παρόν!
Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Η Έλενα Παπαρίζου είναι εθισμένη στο...!
«Είναι όμως σίγουρο πως αν είχα σήμερα ένα παιδί πχ 13-14 ετών, θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ για να μην καπνίσει ΠΟΤΕ! Με τον κλασικό αθλητισμό, τα σπoρ και δημιουργικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο του.Όπως η μουσική που γεμίζει τη ζωή μας.
You bet!! Φιλούρες αγάπες μου!!»
Διαβάστε ΠΙΟ ΚΑΤΩ μια κριτική για την Έλενα Παπαρίζου που θα συζητηθεί πολύ:
Το να πετάξει κάποιος από το κοινό ένα μπουκάλι νερό στον καλλιτέχνη την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή και τραγουδάει προφανώς δεν είναι ευθύνη του καλλιτέχνη. Οποιοσδήποτε ηλίθιος, ανόητος ή μεθυσμένος μπορεί να το κάνει. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που ο καλλιτέχνης θα πρέπει να προβληματιστεί, να σκεφτεί γιατί συνέβη αυτό που συνέβη και μάλιστα γιατί τώρα και όχι κάποια άλλη στιγμή. Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι ο Νταλάρας και το μπουγέλωμα που υπέστη από «θαυμαστή» της δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις, όμως η εξήγηση βρίσκεται μόνο στην ανοησία αυτού που της πέταξε ένα μπουκάλι νερό;
Η Έλενα τα τελευταία δυο χρόνια απογοητεύει σταθερά το κοινό της. Το ανησυχητικά δυνατό γέλιο της στο Dancing on Ice και οι σοκαριστικά σ@ξι εμφανίσεις της (με αβυσσαλέα ντεκολτέ) την έκαναν να απέχει πολύ από το αθώο κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τα χαριτωμένα κακά ελληνικά, που ενσάρκωνε το όνειρο του έλληνα μετανάστη. Σε μια εποχή που ακόμα και οι προπονημένοι φαν της Μαντόνα καταδίκασαν τη θεά τους γιατί έδειξε το στήθος της σε συναυλία (η πλειοψηφία βρήκε πολύ κιτς το εφέ) το να θέλει η Έλενα Παπαρίζου να μάθουμε αν φοράει ή όχι βρακί πάνω στη σκηνή φαίνεται τουλάχιστον παρωχημένο. Το να μην φοράς βρακί δεν σε κάνει ροκ, ούτε και το να φοράς βρακί σε κάνει ξενέρωτο. Από την άλλη όλος αυτός ο χαμηλού επιπέδου καβγάς με τον πρώην αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη και όλες οι κατινιές που τον ακολούθησαν (αν του πήρε ή δεν του πήρε την πολυθρόνα από το σπίτι) έκαναν την άλλοτε κλασάτη Έλενα να μοιάζει με τις πρωταγωνίστριες κάτι λαϊκών αμερικάνικων ριάλιτι τύπου Jersey Shore- νομίζεις ότι στην επόμενη σκηνή μπορεί να μαλλιοτραβηχτεί με την κολλητή της ή να τα σπάσει όλα μέσα στο δωμάτιο.
Η Έλενα είναι αλήθεια υπήρξε πάντα πιο προχωρημένη από τη μέση ελληνίδα τραγουδίστρια. Έβαλε σκουλαρίκι στη μύτη κι έκανε δηλώσεις για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη σχέση της με τον Τόνι όταν οι άλλες έλεγαν πόσο μεγάλη ευτυχία νιώθουν «που έγιναν μανούλες» και ο στυλίστας της έκανε δηλώσεις επί Eurovision για το ασορτί με το φόρεμα εσώρουχο που φορούσε. Όμως υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στο είναι «προχωρημένο και μοντέρνο» και τι είναι «λαϊκό και ευτελές» και η Έλενα τελευταία την ξεπέρασε.
Δεν λέω ότι είναι κρίμα «γιατί χαράμισε το ταλέντο της» γιατί ο καθένας σ αυτή τη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει ούτε ότι «έχασε την ευκαιρία της για διεθνή καριέρα» γιατί πιθανόν να μην την είχε και ποτέ (ένα βράδυ να παρακολουθήσεις σε επανάληψη στην τηλεόραση τα American idol και τα x factor και θα δεις ότι υπάρχουν χιλιάδες υπερταλαντούχες και υπερόμορφες τραγουδίστριες στην Αμερική, ικανές να καλύψουν την τοπική και την παγκόσμια αγορά), λέω όμως ότι είναι πολύ μικρή ακόμη για να καεί. Και είναι κρίμα γιατί όλοι λένε ότι είναι καλό παιδί…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: