English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος παιδοκτόνος που δολοφόνησε την 4χρονη Άννυ - Ασυγκίνητος και αμετανόητος για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια ο 27χρονος κατηγορούμενος για την άγρια όσο και φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ.
Σύμφωνα με το newsbomb, από το κτίριο 9 όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας μέχρι το περιπολικό στην είσοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του έγιναν αποδέκτες της έντονης οργής και αποδοκιμασίας του κόσμου.
Φωνές, βρισιές και κατάρες εκτόξευαν όσοι βρίσκονταν στην Ευελπίδων εναντίον του δράστη του ανατριχιαστικού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές ενώ η σύζυγός του που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαΐου θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ μέχρι τότε.
Φρικιαστική Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρεθούν μέλη της μικρής Άννυ! Στις 8-9 Απριλίου η δολοφονία της 4χρονης!"
Στις λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου η ΕΛ.ΑΣ.
Δράστης της δολοφονίας είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο πατέρας της 27χρονης Άννυ, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας της 4χρονης όπως επίσης και ακόμη ενός 70χρονου.
Ο 27χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η καταγγελία της μητέρας έγινε στις 24 Απριλίου, όπως ανέφερε η Αστυνομία. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες και οι δύο γονείς έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις.
Όπως αναφέρθηκε, η μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία κατά τις ημέρες του Πάσχα, ενώ το ανήλικο κοριτσάκι διέμενε με τον πατέρα του.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο πατέρας δολοφόνησε τη μικρή Άννυ με ειδεχθή τρόπο. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αίματος σε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα καθώς και σε κατασχεμένο μαχαίρι του δράστη.
Από το χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα αλλά και από τον τρόπο που διαπράχθηκε είναι αδύνατη η εύρεση μελών του σώματός της.
Από 8 έως 9 Απριλίου 2015 ο 27χρονος δολοφόνησε την ανήλικη και εξαφάνισε το σώμα της. Από την εξέταση διαπιστώθηκε η παρουσία αίματος του παιδιού σε κατασχεμένα αντικειμένα και χώρους του διαμερίσματος επί της οδού Μιχαήλ Βόδα. Μετά τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του ο δολοφόνος πατέρας πούλησε και το καροτσάκι.
Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η μητέρα της τετράχρονης δεν γνώριζε, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, για το θάνατο της κόρης της.
Ο Γιώργος Παπασηφάκης, ο οποίος πήρε το λόγο στη συνέχεια, ανέφερε ότι το παιδί ήταν απόλυτα υγιές και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: