English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ισπανία με ελληνικό μαχητικό - Τουλάχιστον 10 νεκροί από τη συντριβή του πάνω σε σταθμευμένα μαχητικά

Μπροστά σε μία ασύλληπτη τραγωδία βρίσκεται η χώρα, καθώς ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια απογείωσή του από το αεροδρόμιο Los Llanos στο Albacete της Ισπανίας έχασε την ισχύ του και κατέπεσε.








Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα είναι 10 και οι τραυματίες ξεπερνούν τα 13 άτομα, εκ των οποίων τα 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Άγνωστη παραμένει ακόμα η τύχη των δύο ελλήνων πιλότων, για τους οποίους ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από το ισπανικό υπουργείο Άμυνας. 

Το ελληνικό F 16 που συμμετείχε σε νατοϊκη άσκηση ήταν έτοιμο να απογειωθεί για μια εκπαιδευτική αποστολή. Μόλις έπιασε την προβλεπόμενη ταχύτητα στον διάδρομο, ο εκπαιδευτής χειριστής επιχείρησε να το “ξεκολλήσει από το έδαφος. Εκεί κάτι πήγε τελείως στραβά . Το αεροσκάφος ενώ πετούσε μόλις στα 40 πόδια,έγειρε δεξιά ,το φτερό του ακούμπησε στο έδαφος και συνετρίβη πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη που ήταν σταθμευμένα στην πίστα. 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: