English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Τους χώρισαν στα 17 αλλά ... ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ στα 65! (Γιατί ποτέ δεν είναι αργά....)

Μια απίστευτη ιστορία, βγαλμένη σαν από παραμύθι, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από πολλές δεκαετίες, θα αναβιώσει τον ερχόμενο Ιούνιο στην Ρόδο! Ζευγάρι που χωρίστηκεπερίπου πριν απ μισό αιώνα εξαιτίας των .... συμπεθεριών θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αποδεικνύοντας ότι ο πραγματικός έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Πρόκειται για την Angela και τον Ken, 65 ετών σήμερα, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, πήραν την μεγάλη απόφαση, 50 χρόνια σχεδόν μετά, να ολοκληρώσουν αυτό που δεν τους άφησαν στο παρελθόν οι γονείς τους, που δυσφόρησαν έντονα όταν έμαθαν ότι η 17χρονη τότε Angela και ο Ken 18 ετών που υπηρετούσε τη θητεία του στον Βρετανικό Στρατό ήταν ζευγάρι!

Οι δύο αυτοί άνθρωποι, χώρισαν από τότε και ο ένας έχασε τα ίχνη του άλλου. Στην πορεία του χρόνου δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες, αλλά όπως φάνηκε η σχέση τους ήταν τόσο έντονη που ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον.
Έτσι, μέσω κοινών φίλων και γνωστών, βρέθηκαν κ πάλι πριν απ ένα περίπου χρόνο κι από τότε δεν αποχωρίστηκε ποτέ ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γάμος τους, θα γίνει στο δημαρχείο της Ρόδου μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού θα επισκεφτούν το νησί για να περάσουν και τις διακοπές τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: