English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Kate Moss είναι η νέα πολύ μαυρισμένη και εντελώς γυμνή θεότητα στην "St Tropez" καμπάνια

Η αιώνια supermodel Kate Moss είναι το νέο πρόσωπο και σώμα του διάσημου προιόντος ψεύτικου και γρήγορου μαυρίσματος, "St Tropez".
Από την Έλενα Μπουζαλά
Ποια καλύτερη από την Kate Moss θα μπορούσε να σε πείσει να χρησιμοποιήσεις ένα προιόν ψεύτικου μαυρίσματος; Ποια από εκείνη που είναι γνωστή για την ολόλευκη βρετανική επιδερμίδα της;
Το για πάντα supermodel είναι το νέο πρόσωπο και σώμα της διαφημιστικής καμπάνιας του "St Tropez", προιόν που για παραπάνω από 20 χρόνια (κι αυτό) υπόσχεται το πιο γρήγορο και ξεκούραστο μαύρισμα, που μοιάζει σαν αληθινό.
Καθώς η 39 ετών Kate φωτογραφίζεται δίπλα σε νερό γυμνή, αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιούσε το "St Tropez" από τα 20 της, όταν πρωτοπήγε στην Ίμπιζα και δεν ήθελε να είναι η μόνη άσπρη κοπέλα στην παραλία. Λέει ακόμα ότι είναι εύκολο να το απλώσεις και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να δείχνεις πορτοκαλί.
Δείτε φωτογραφίες της καμπάνιας, τα παρασκήνια της φωτογράφισης, αλλά και βίντεο όπου η Kate Moss μιλάει για το μαύρισμα και τα καλοκαίρια της. 


 

"Μου αρέσουν όλα γύρω από το καλοκαίρι"
Σε συνέντευξή της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η Kate Moss λέει ότι κάθε χρόνο ανυπομονεί για το καλοκαίρι, ότι λατρεύει την θάλασσα και το κολύμπι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: