English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΣΠΑ τα Χειροποίητα κοσμήματα κοινωνικής δικτύωσης επιδοτούμενη επιχείρηση έως 20.000 ευρώ

Κοσμήματα από... σπίτι για σίγουρο εισόδημα. Αν είστε άνεργη ή απολυμένη γυναίκα, μπορείτε να στήσετε τη δική σας επιχείρηση μέσα στο σπίτι σας και να κερδίστε διπλά. Από τη μία να περιορίσετε στο ελάχιστο το κόστος και το ρίσκο του επιχειρηματικού ανοίγματος και από την άλλη να εξασφαλίσετε ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ μπορούν να ....
ενταχθούν γυναίκες ηλικίας από 18 έως 64 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι είναι άνεργες ή έχουν απολυθεί την τελευταία τριετία. Επίσης, μπορούν να υπαχθούν γυναίκες που έχουν κλείσει την επιχείρησή τους ή είναι αυτοαπασχολούμενες με εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας

Ενας κλάδος που γνωρίζει άνθηση είναι αυτός της κατασκευής χειροποίητων αντικειμένων, που αποδίδει οικονομικά και έχει χαμηλό επενδυτικό ρίσκο.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας με ποσό που κυμαίνεται από τα 10.000 έως τα 20.000 ευρώ, καθώς επιχορηγεί και το άνοιγμα ατομικής επιχείρησης κατ' οίκον.

Ανάλογα, λοιπόν, με την κλίση σας και εκμεταλλευόμενη τόσο το Διαδίκτυο όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter), μπορείτε να κάνετε χρυσές δουλειές.

Τα χειροποίητα είδη κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους και επαγγελματικά γίνονται η επιλογή όλο και περισσότερων νέων δημιουργών, που ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση στον αντίποδα της γενικευμένης μαζικής παραγωγής αλλά και της κρίσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: