English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σοκαριστικές είκονες: Δείτε τον πρώην σύντροφο της Χάλι Μπέρι... μετά το ξύλο! [φωτο]

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ...Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez)!

Ο πρώην και ο νυν της Χάλι Μπέρι (Halle Berry) είχαν έρθει στα χέρια με τον πατέρα της κορούλας της διάσημης ηθοποιού να καταλήγει στο νοσοκομείο...

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, όταν ο Ομπρί επέστρεψε στο σπίτι την Νάχλα (Nahla) στο σπίτι για να περάσει τη γιορτή των Ευχαριστιών με την Χάλι και τον Όλιβερ.

Οι δύο άνδρες όμως άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα και στο τέλος πιάστηκαν στα χέρια. Μπορεί μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης ο πρώην να ήταν αυτός που έκανε πρώτος την επίθεση, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και αρκετούς μώλωπες στο πρόσωπο!

Ο δικαστής μετά την κατάθεσή του για ξυλοδαρμό από τον νυν σύντροφο της Χάλι, έβγαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Μαρτίνεζ, ενώ οι φωτογραφίες του ιατροδικαστή που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται για έναν απλό καυγά, αλλά για άγριο ξυλοδαρμό.

Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που σοκάρουν:
Πιάστηκαν στα "χέρια" ο πρώην και ο νυν για τα "μάτια" της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: