English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Mila Kunis: Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου (και τη χαίρεται ο Kutcher)

Η ημίγυμνη Mila αγκαλιάζει τις καμπύλες της σε μία από τις πιο -και-νεκρό-αναστένουν- φωτογραφίσεις της για το περιοδικό Esquire.
Γρήγορα στα περίπτερα που φέρνουν ξένο τύπο για να αγοράσεις το ανεκτίμητης αξίας Esquire (την αμερικανική έκδοση) με εξώφυλλο την πιο σέξι γυναίκα εν ζωή σε τούτο τον πλανήτη.

  Η πρώην του Macaulay Culkin (ναι, του κάποτε πιτσιρικά στο "Μόνος στο Σπίτι") και νυν του Ashton Kutcher (του πρώην της Demi Moore) πόζαρε για το περιοδικό κοιτώντας κατάματα το φακό γεμάτη λαγνεία και κρύβοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια.

  Πέρα όμως την χάρη το κορίτσι έχει και το λέγειν. Στον τυχερό δημοσιογράφο, που έκανε τη συνέντευξή της η ίδια είπε: "Το τι κάν και το ποια είμαι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και πάντα θα είναι. Αυτό που συμβαίνει με τους ανθρώπους είναι ότι χάνουν την επαφή με το ποιοι πραγματικά είναι και γίνονται είτε αυτό που θα ήθελαν να είναι, είτε αυτό που νομίζουν οι άλλοι ότι είναι.

  Ό,τι όμως και να γίνονται δεν είναι οι εαυτοί τους. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτή τη βιομηχανία γίνεσαι αυτό που οι κριτικοί λένε ότι είσαι, αυτό που λέει ο σκηνοθέτης, αυτό που λέει ο άλλος ηθοποιός. Οι άνθρωποι αρχίζουν να τα πιστεύουν όλα αυτά και γίνονται αυτό που θέλουν οι άλλοι, Πιστεύω ότι συνειδητά έχω ξεχωρίσει τις δύο μου ζωές".

  Η Mila, που όπως είπαμε και παραπάνω βγαίνει με τον κάποτε συμπρωταγωνιστή της στο "That '70s Show" Ashton Kutcher, όταν βρίσκεται εκτός των κινηματογραφικών πλατό είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που γράφει τη φήμη στα παλιά της τα παπούτσια.

  "Αγαπώ αυτό που κάνω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Αλλά όταν η δουλειά τελειώνει, τελειώνω και εγώ με αυτήν".
Μα τι κορίτσι είναι αυτό;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: