English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Trailer Night - ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΝΕΑ ΤΡΕΙΛΕΡ... Δειτε τα πρωτοι.

Skyfall
Το δεύτερο τρέιλερ της νέας περιπέτειας του James Bond (αφού έριξε επιτυχημένα τη βασίλισσα Ελισάβετ για την Τελετή Έναρξης του "Λονδίνο 2012") κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες. Στα δυόμιση λεπτά που διαρκεί είναι φανερό πως κάποιοι βιάστηκαν να θεωρήσουν τελειωμένο τον πράκτορα 007. Και ξέρεις τι λένε για την εκδίκηση, έ;
Το Skyfall αναμένεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους, ενώ μην ξεχνάς ότι θα απολαύσουμε επιτέλους (περίπου) δίπλα στον Βρετανό πράκτορα μια Ελληνίδα, την Τόνια Σωτηροπούλου. Τρέιλερ τζεημσμποντικών προδιαγραφών και απαιτήσεων.



Cloud Atlas
Το φιλόδοξο project της μεταφοράς του δυστοπικού μυθιστορήματος από τον David Mitchell, επιτέλους έρχεται και το trailer μας προετοιμάζει για μία υπέροχη ταινία.
Λογικό αν σκεφτείς πως στο τιμόνι βρίσκονται τα αδέρφια Wachowski, από το The Matrix, αλλά και ο Tom Tykwer του "Τρέξε Λόλα Τρέξε". Το cast δε, είναι εντυπωσιακό: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Susan Sarandon.



Life of Pi
Άλλη μία μεταφορά ενός διάσημου βιβλίου από τον Yann Martel. Η γλυκόπικρη ιστορία του Pi όπως θα την αφηγηθεί ο Ang Lee. Ο Pi, είναι ο μόνος επιζήσας ενός ναυαγίου, ο οποίος βρίσκεται αποκλεισμένος σε μία σωστική λέμβο με μοναδική του συντροφιά μία τίγρη της Βεγγάλης. Πρωταγωνιστούν οι Suraj Sharma, Shravanthi Sainath, Tobey Maguire.





Chasing Mavericks
Βιογραφική ταινία για τη ζωή του Αμερικανού σέρφερ Jay Moriarity. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Jonny Weston ενώ θα πρωταγωνιστεί και ο Gerard Butler. Η σκηνοθεσία είναι του Curtis Hanson.




The Oranges
Ο Dr House, Hugh Laurie, σε μία ρομαντική κωμωδία μαζί με την έτερη τηλεοπτική σταρ, Leighton Meester, από το Gossip Girl. Η υπόθεση δεν είναι τίποτα φοβερά πρωτότυπο, περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα μιας νεαρής κοπέλας με έναν πολύ μεγαλύτερό της άντρα. Η σκηνοθεσία είναι του Julian Farino.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: