English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά! [φωτο

Το χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα στα μαλλιά της, παίζει καθοριστικό ρόλο στην συνολική της εικόνα.

 Πολλές φορές μάλιστα, τα μαλλιά και το χτένισμα είναι …
ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που τραβάνε την προσοχή των άλλων. Για το λόγο αυτό άλλωστε, έχει δημιουργηθεί ένας αμέτρητος αριθμός από κουρέματα- χτενίσματα για διάφορα μήκη μαλλιών (κοντά, μεσαία, μακριά μαλλιά) έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική γυναίκα. Στο άρθρο αυτό θα ασχοληθούμε με τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά και ορισμένες ιδέες έτσι ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις ποιο χτένισμα είναι καλύτερο για σένα. Ας δούμε λοιπόν 7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά.
Χτένισμα: Μακριά ίσια μαλλιά
Πρόκειται για το πιο κλασικό χτένισμα για μακριά μαλλιά και ίσως ένα από τα πιο επιτυχημένα. Η απλότητά του προσδίδει στη γυναίκα μια διακριτική ομορφιά και χάρη.
Verónica Bautista
Χτενίσματα: Μακριά μαλλιά προς την μία πλευρά
Ένα εντυπωσιακό χτένισμα που τραβάει τα βλέμματα των αντρών. Το σέξι είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Κάθε γυναίκα που θα επιλέξει αυτό το χτένισμα μόνο απαρατήρητη δεν θα μένει.
Verónica Bautista
Χτενίσματα: Μακριά μαλλιά με ρομαντικά κύματα
Πρόκειται για ένα ρομαντικό χτένισμα μαλλιών το οποίο δημιουργεί υπέροχους κυματισμούς στην κάτω πλευρά. Οι γυναίκες που το επιλέγουν θέλουν να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πλήθος. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά τελικά ο κόπος σου θα έχει αποτελέσματα.
Jeralyn Merideth
Χτενίσματα: Μακριά μαλλιά με πλεξούδα
Πρόκειται για ένα χτένισμα μαλλιών που διακρίνεται για τον δυναμισμό που προσδίδει στην γυναίκα. Οι γυναίκες που το επιλέγουν θέλουν να φαίνονται πιο ανεξάρτητες, ενώ πολλές φορές μπορεί να δίνουν την εντύπωση του “κακού” κοριτσιού. Το χτένισμα αυτό είναι το αγαπημένο της Lara croft από το Tomb Raider.
Claudio Mancilla
Χτενίσματα: Μακριά μαλλιά με φράντζα
Αυτό το στιλ έχει ανατολίτικη αύρα μέσα του μιας και πολλές ηρωίδες τόσο στον κινηματογράφο όσο και στα καρτούν των Ιαπώνων έχουν τέτοια μαλλιά. Επίσης προσδίδει στη γυναίκα νεανικότητα, θηλυκότητα και ένα σοφιστικέ στιλ. Το χτένισμα αυτό ασκεί μεγάλη επιρροή στους άντρες.
Memoflores
Χτενίσματα: μακριά μαλλιά με μπούκλες
Είναι ένα λίγο μπελαλίδικο  χτένισμα ωστόσο αξίζει τον κόπο. Οι γυναίκες με αυτό το χτένισμα μαλλιών ξεχωρίζουν από μακριά. Η μπούκλα τραβάει αρκετούς άντρες (σε άλλους αρέσει πάρα πολύ ενώ άλλους τους αφήνει αδιάφορους). Δυστυχώς είναι ένα χτένισμα που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα για να μην χαλάει.
Katie Shanice
Χτενίσματα: Μακριά μαλλιά σγουρά
Άλλη μια καλή λύση για γυναίκες που το μαλλί τους είναι σγουρό. Αυτό το χτένισμα δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση και στα χαρακτηριστικά τουπροσώπου της γυναίκας.
Εκτός από τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά, κάθε γυναίκα καλό είναι να γνωρίζει το χρώμα που είναι κατάλληλο για αυτήν έτσι ώστε να πετύχει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: