English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

N. Kότοβος: Ο ξαφνικός χωρισμός με το Γρηγόρη και ο... "γάμος-αστραπή" με επιχειρηματία! (Φωτό)

Ερωτεύτηκε σφόδρα το Γρηγόρη, σχέση που έκανε γνωστή την ίδια και τα ζαχαροπλαστεία της! Ξαφνικά χωρίζουν και τώρα ερωτεύεται πάλι γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο παντρεύεται το Σεπτέμβρη...

Η ωραιότερη θέα της Αθήνας για το γάμο των ονείρων σου (κλικ ΕΔΩ)


Τετάρτη 4 Ιουλίου. Λίγο μετά το μεσημέρι οι φίλοι του Αχιλλέα Βιγκόπουλου και της Νικόλ Κοτοβός δέχονται ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο κινητό τους: «Save the date: 29/9/2012. The wedding of Achilles Vigopoulos and Nicole Kotovos». Μια ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την περίφημη παροιμία πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", αφού τελικά ο νέος έρωτας της πόλης ανάμεσα στον επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο και την επίσης επιχειρηματία Νικόλ Κοτοβός οδεύει εις γάμου κοινωνίαν στις 29 Σεπτεμβρίου, μόλις ύστερα από έναν μήνα σχέσης! Παρότι ο Αχιλλέας και η Νικόλ εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, που κρατά μόλις έναν μήνα, πόσο μάλλον τον προσεχή γάμο τους, το καλά κρυμμένο μυστικό τους αποκαλύφθηκε από τους ίδιους το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αρχικά στην κολλητή φίλη της Νικόλ από την Αμερική Φαίη Καρέλλα, τη γυναίκα που σύστησε την Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματία στην κοσμική Αθήνα. Το ζευγάρι, λοιπόν αποφάσισε -υπό το φως της πανσελήνου- να της ανακοινώνει το χαρμόσυνο γεγονός στο ιταλικό εστιατόριο "Capana" στο Κολωνάκι και να της εκφράσει την επιθυμία του να γίνει κουμπάρα. Αν και η Φαίη ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζαν για το ειδύλλιο, δεν είχε ιδέα για την πρόταση γάμου, η οποία είχε γίνει από τον επιχειρηματία πριν από δύο εβδομάδες στο ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στη Βαρκελώνη. Μετά την αρχική έκπληξη της Φαίης Καρέλλα, η αποδοχή της κουμπαριάς επισφραγίστηκε με το τσούγκρισμα των ποτηριών και μια ζεστή αγκαλιά στο ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες του επερχόμενου γάμου.
Ωστόσο, ένα τόσο ευχάριστο γεγονός δεν θα μπορούσε να γιορταστεί μόνο με ένα δείπνο. Η συνέχεια επεφύλαξε ένα πριβέ πάρτι με λίγους και καλούς φίλους στην αυλή του bar-restaurant "Malconi's". Στην παρέα προστέθηκαν επίσης η Μυρτώ Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Γεωργούδης, με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο να παραγγέλνει ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσουν τα ευχάριστα νέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: