English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΈΝΟΣ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΖΟΥΛΑ (VIDEO)


Αρκετά εκνευρισμένος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης, εξαιτίας άρθρου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα.
Ο δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα "Καθημερινή" με τίτλο" Άσε να τσακωθούμε λίγο, μήπως και ανέβουν τα νούμερα".
Φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε στον αέρα της εκπομπής του ότι θα κάνει μήνυση και αγωγή στον δημοσιογράφο, με κοινή απόφαση όλων των συνεργατών της εκπομπής.
Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει αναφερόμενος στον κ. Ζούλα λέγοντας: "Κύριε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις"!
"Παρ΄ όλα αυτά εμείς σε καλούμε να μιλήσεις εδώ στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να τα πούμε μόνο στα δικαστήρια".
Διαβάστε το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα
Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο», γράφει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα, αφήνοντας αιχμές για την επιλογή των καλεσμένων στο "Πρωινό ΑΝΤ1".

Συνεχίζοντας, ο Κ. Ζούλας μιλά για τις ευθύνες των δημοσιογράφων: "ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το “σκυλοκαβγά” ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση".

"Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές", καταλήγει το άρθρο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: