English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η εκρηκτική επίθεση της Λιάνα Κανέλλη στη Χρυσή αυγή ! [video]

Η εκρηκτική επίθεση της Λιάνα Κανέλλη στη Χρυσή αυγή !
Γιατί η Λιάνα Κανέλλη έγινε έξαλλη όταν ερωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή; Δείτε το βίντεο.
Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε για τα όσα ακούστηκαν το βράδυ των εκλογών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, «εγέρθητο!», «veni, vidi, vici» και πως αυτά προφέρονται, η Λιάνα Κανέλλη έγινε έξω φρενών!
«Φαντάζεστε που φτάσαμε; Μας πειράζει η προφορά της Χρυσής Αυγής. Πεθαίνω! Αυτή τη στιγμή πεθαίνω! Πεθαίνω!!! Θα τρελαθώ! Είστε τρελοί!!!», φώναξε η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε: «Δεν με πειράζει η προφορά της Χρυσής Αυγής! Δεν έχω πρόβλημα, παρά με αυτούς που ψήφισαν στο Δίστομο, στο Βιάνο και στα Καλάβρυτα και δεν βγήκαν τα κόκαλα να τους κηνυγάνε! Αλλά εγώ δεν έχω ψευδαίσθηση. Η χώρα είχε, έχει και θα έχει χρυσαυγίτες».
Η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας το γεγονός πως 440.000 Έλληνες ψήφισαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, σημείωσε πως «ο ψηφοφόρος δεν είναι αυτό που ψηφίζει». Η ίδια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή: «Είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος. Είναι προϊόν του συστήματος! Είναι δημιούργημα του συστήματος»!
Δείτε το βίντεο με τη Λιάνα Κανέλλη να ουρλιάζει έξαλλη για τη Χρυσή Αυγή:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: