English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Θ. Αθερίδης: "Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει και να τα κάνει χάλια"

Σε συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής", ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε αριστερός ψηφοφόρος, αλλά και εκνευρισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με διάθεση να μιλήσει περισσότερο για τα πολιτικά, παρά για τα καλλιτεχνικά, δρώμενα στη χώρα, ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά των δύο μεγάλων κομμάτων.
Ερωτηθείς για το τι προτίθεται να ψηφίσει στις 17 Ιουνίου, ο ηθοποιός ήταν... προβοκατόρικος. "Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν δεν μεγαλώσει κι άλλο το ποσοστό του, πάλι δεν θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση. Θα ψηφίσω κάτι που δεν θέλω, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω προβοκατόρικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα.
Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι 'αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη' και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι 'ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει'. Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται".
Ο ηθοποιός χαρακτήρισε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ως "καθόλου σοβαρό" και υποστήριξε ότι οι τάσεις είναι δύο. Αυτή του ΚΚΕ και αυτή όλων των υπόλοιπων.
Κατά τα λοιπά, όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό έχει να πληρωθεί, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε πως έχει να πάρει χρήματα στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο. "Και από την τηλεόραση δεν πληρώνομαι παρότι δουλεύω σαν σκυλί, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί για εμένα είναι θέμα ισορροπίας. Έχω μια κόρη 21 ετών με δυσοίωνο μέλλον, πολλές ανάγκες και αντιμετωπίζω προβλήματα", συμπλήρωσε ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη που θα συζητηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: