English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Brad Pitt: "H Angelina είναι ακόμα κακό κορίτσι"

Αίσθηση προκάλεσε το υποννοούμενο του Brad Pitt για τη σύντροφο της ζωής του, Angelina Jolie, την οποία αποκάλεσε "κακό κορίτσι" αλλά μόνο για εκείνον!
Είναι γνωστό ότι η Angelina Jolie, δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε "καλό κορίτσι για σπίτι". Οι φήμες γύρω από την έκφυλη ζωή της είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.
Να θυμήσουμε ότι στα Όσκαρ του 2000 είχε φιλήσει παθιασμένα στο στόμα τον αδελφό της, James Haven, ενώ είχε παραδεχτεί την bisexual ερωτική φύση της. Δεν έκρυψε ποτέ άλλωστε τη σχέση της με την ηθοποιό Jenny Shimizu, για την οποία μάλιστα είχε πει ότι θα παντρευόταν αν δεν είχε παντρευτεί τελικά τον πρώτο άντρα της, Johnny Lee Miller.

  Φαίνεται όμως ότι κάτι άλλαξε μέσα της όταν αποφάσισε να γίνει μητέρα και αφοσιωμένη σύντροφος στο πλευρό του αγαπημένου της Brad Pitt. Αυτή την εντύπωση δίνει τουλάχιστον προς τα έξω, γιατί αν πιστέψουμε όσα λέει ο Brad γι' αυτή, μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πολλά.
"Η Angelina είναι ακόμα κακό κορίτσι, όχι όμως για τα μάτια του κόσμου", είπε πρόσφατα ο Brad σε συνέντευξή του στην εκπομπή "This Morning Monday"στον τηλεοπτικό σταθμό CBS.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: