English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μαγείρεψε το σπέρμα του!

Ένα βιβλίο μαγειρικής διαφορετικό από όλα τ' άλλα 

Πιστεύαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα πια, αλλά προφανώς κάναμε λάθος. Ανακαλύψαμε ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Και λέμε διαφορετικό γιατί το βασικό συστατικό των συνταγών του, δεν είναι άλλο από το ανδρικό… σπέρμα. Οι βιβλιοφάγοι σκίζουν τα πτυχία τους με το συγγραφικό πόνημα του συγγραφέα Φότι Φοτενχάουερ (Fotie Photenhauer).
Το βιβλίο «Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes» εξερευνά το ρόλο του σπέρματος στη μαγειρική, μέσα από ποιοτικές εικόνες και απλές συνταγές.
Το εκδοτικό σημείωμα τα λέει τα πράγματα με το όνομά τους:
«Είναι βιταμινούχο, με πολύ καλή υφή και εκπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες. Όπως η γεύση του καλού κρασιού και του τυριού, έτσι και εκείνη του σπέρματος είναι πολύπλοκη και δυναμική... Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε με ποιούς τρόπους το σπέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα. Το σπέρμα είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να δώσει σε κάθε πιάτο μια ενδιαφέρουσα γεύση.»
Το σπέρμα λοιπόν - όπως μας ενημερώνει ο συγγραφέας - είναι παραμελημένο υλικό στη μαγειρική (γιατί άραγε!). Αυτό το βιβλίο φέρνει τη μεγάλη ανατροπή. Μόλις ξεπεράσετε τα ταμπού σας θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στη μαγειρική τέχνη. Αν είστε ένας παθιασμένος μάγειρας που δεν φοβάται να πειραματιστεί με νέα υλικά - θα λατρέψετε αυτό το βιβλίο!

Καλή όρεξη...

ΠΗΓΗ: ego

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: