English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ GAZOO ΑΠΟ 4/2

Νατάσσα Μποφίλιου 
«Οι μέρες του φωτός» 
Στο Gazoo από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
και κάθε Σάββατο.



Από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινούν στο club Gazoo οι νέες παραστάσεις της ερμηνεύτριας Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο «Οι μέρες του Φωτός», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.
Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο πρόγραμμα το οποίο θα βασίζεται στον νέο ομότιτλο δίσκο της Νατάσσας Μποφίλιου που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. 
Μια μοναδική φωνή,μια ξεχωριστή 
ερμηνεύτρια,ένα ..ανεξερεύνητο "διαμάντι" για πολλούς.Όταν το ταλέντο υπάρχει,αλλά στις μέρες μας δεν αρκεί μόνο αυτό..ένας χαμένος θησαυρός.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάσει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό Ωδείο.Έχει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις στο ενεργητικό της,με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία στο Γκάζι,τον Απρίλιο του 2010,συγκεντρώνοντας 4.000 θεατές.
Στη δισκογραφία ξεκινάει δυναμικά το 2006,στην εταιρεία Μικρή Άρκτος.Το 2009 συνεργάζεται με την δισκογραφική εταιρεία Μetropolis,ενω ενα χρόνο μετά,πηγαίνει στη Lyra.
Μεγάλη στιγμή στην καριέρα της,η συνεργασία με τον Σταύρο Ξαρχάκο,ερμηνεύοντας Ξαρχάκο,Χατζιδάκη,Θεοδωράκη.Αργότερα, εμφανίζεται στην Τελετή Έναρξης των Special Olympics Αθήνα 2011, που ερμηνεύει δικά της τραγούδια, ενώ στην Τελετή Λήξης ερμηνεύει το "Σφίξε με", του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και του Στέλιου Λάσκαρη.




Τιμή εισόδου/Bar: 10 Ευρώ 
Θεατρικές θέσεις/θεωρείο (περιορισμένες): 20 Ευρώ με ποτό 
Τιμή φιάλης ουίσκι: 100 Ευρώ (4 άτομα) 
Τιμή φιάλης κρασιού: 50 Ευρώ (2 άτομα) 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: