English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Πυρά" Σφακιανάκη εναντίον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ξέσπασε κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη o Νότης Σφακιανάκης στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό mou". Αφορμή στάθηκε η προκλητική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια πώς δε διάβασε το Μνημόνιο επειδή δεν είχε χρόνο.

Ο Νότης Σφακιανάκης συνηθίζει να τοποθετείται επί των πολιτικών θεμάτων, ενώ πολλές φορές μέσα στον αυθορμητισμό του, δεν κρύβει την αγανάκτισή του με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.
Όπως δήλωσε στην κάμερα του Mega: "Ποτέ δε συμμετείχα στο παιχνίδι των εκλογών γιατί από πάρα πολύ μικρός αντιλήφθηκα ότι το παιχνίδι αυτό που συμβαίνει είναι πλαστό, είναι ψεύτικο".
Η συζήτηση όμως έφτασε και στον Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη και το Μνημόνιο. Εκεί ο Νότης δε συγκράτησε την οργή του: "Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε να πούμε ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα, τα παιδιά και τα δισέγγονα τους στη φυλακή;", δήλωσε.
Συνεχίζοντας , προέτρεψε το λαό να διώξει όλους αυτούς τους πολιτικούς:
"Είναι σοβαρά τα πράγματα! Διώξτε τους μ....ες οι οποίοι σας καταδυναστεύουν! Διώξτε τους όμως! Είναι φασισμός και φασίστες αυτοί οι οποίοι κυβερνούν. Κάντε το με κλωτσιές. Αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει απ΄όλ΄ αυτά. Θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ανήθικοι δεν το καταλαβαίνετε; Είναι ανόητοι!", κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: