English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τα σέξι tattoo που "χτύπησαν" οι σταρ το 2011

Δες ποιοι σταρ έκαναν tattoo τη χρονιά που φεύγει σε φανερά και... λιγότερο φανερά σημεία.    
Megan Fox
Η γνωστή από τους "Transformers" καυτή Megan Fox δεν κρύβει τα tattoo της. Το πιο πρόσφατο και πιο γνωστό είναι στη δεξιά πλευρά της πλάτης της που γράφει "We will laugh at glided butterflies", ενώ εντυπωσιακό είναι και το κεφάλι της Marilyn Monroe που είχε κάνει όταν ήταν ακόμα έφηβη.

  Angelina Jolie
Η σέξι Angelina δείχνει με περηφάνια το νέο της tattoo που απέκτησε στο Λιβύη, όπου είχε πάει ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για να βοηθήσει τους πρόσφυγες τον Απρίλιο του 2011. Οι έξι γραμμές του τατουάζ της αντιπροσωπεύουν τις γεωγραφικές συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου γεννήθηκε το καθένα από τα έξι παιδιά της. Υπάρχει όμως και μια επιπλέον γραμμή που όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβολίζει, μέχρι που η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον τόπο γέννησης του Brad!

Miley Cyrus
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός  που έγινε γνωστή ως τηλεοπτική Hannah Montana, "χτύπησε" στη δεξιά πλευρά της  μια "ονειροπαγίδα", απομεινάρι των φετίχ των εφηβικών της χρόνων. Η Miley έχει ήδη άλλα πέντε τατουάζ, ελπίζουμε πιο καλόγουστα!

David Beckham
Το καλλίγραμμο σώμα του αγαπημένου των γυναικών David είναι καλυμμένο με tattoos, επομένως το καινούργιο του τατουάζ με το όνομα της μονάκριβης κορούλας του, Harper, που απέκτησε με την Victoria, δεν ήταν έκπληξη. Το έκανε μάλιστα στην πάνω αριστερή πλευρά του στήθους του, κοντά στο μέρος της  καρδιάς, ένα μήνα μετά τη γέννησή της.

  Rihanna
Το μότο της ζωής της "χτύπησε" η Rihanna στο δεξί μέρος του θώρακά της:"Never a failure, always a lesson", γράφει αντίστροφα, ώστε να μπορεί να το διαβάσει κάθε φορά που κοιτάζεται στον καθρέφτη. Το μότο αυτό, λένε όσοι την ξέρουν, αναφέρεται ξεκάθαρα στις δυσάρεστες εμπειρίες που έζησε η Αμερικανίδα σταρ τα προηγούμενα χρόνια.

Justin Bieber
Το 17χρονο pop idol πρόσθεσε ένα ακόμα τατουάζ στο σώμα του: ένα μεγάλο αστέρι στον αγκώνα του αριστερού του χεριού. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει γι' αυτό, ενώ κάποιοι από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι δεν είναι μόνιμo, αλλά τo έχει κάνει με χέννα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: