English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η πρωτότυπη διαμαρτυρία του Νίκου Κακλαμανάκη

320 ναυτικά μίλια σε δύο μέρες θα διανύσει ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Ο ολυμπιονίκης ξεκίνησε χθες τον μαραθώνιό του από τα νερά της Άνδρου, εκεί που όπως δηλώνει ο ίδιος τον έριξε ο μπαμπάς του για πρώτη φορά στο νερό.

  Σκοπός του είναι να περάσει από Μύκονο, Δήλο, Αμοργό, Δονούσα, Κουφονήσια και Τήλο, ώστε να στηλιτεύσει την "άθλια αντιευρωπαϊκή και ανθελληνική πολιτική της Ευρώπης", όπως αναφέρει και στο επίσημο site του.
"Το εγχείρημα μου είναι ένα σύνθημα προς όλον τον ελληνικό λαό. Θα δώσω μια μάχη στο δικό μου πεδίο, όπως αυτή που δίνουμε καθημερινά όλοι μας για να επιβιώσουμε και να σταθούμε όρθιοι. Παράλληλα θέλω να μεταλαμπαδεύσω σε όλους και κυρίως στη νεολαία το μήνυμα ότι έχουμε χρέος, αλλά μας αξίζει κιόλας να κυνηγάμε την υπέρβαση.

  Γι αυτό σε κάθε στάση αυτού του διάπλου, έχω προγραμματίσει να συνομιλώ με τους κατοίκους εκεί για να μοιραστούμε τις εμπειρίες, τις εικόνες και κυρίως τα μαθήματα ζωής, τα οποία πήρα και τα κρατώ ως ανεκτίμητα φυλακτά όλα αυτά τα χρόνια, που βρέχομαι, δέρνομαι και...κοπανιέμαι στα νερά όλης της υφηλίου", σημειώνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης που μας κάνει περήφανους για ακόμη μια φορά.


Η... εν πλω διαμαρτυρία του Κακλαμανάκη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: